Svjetleće reklame, totemi, 3D slova

Izrada i montaža

Vaša jednostrana ili obostrana svjetleća ili nesvjetleća reklama prvi je susret vašeg potencijalnog kupca ili korisnika usluga s vama i vašim uslugama i proizvodima, te ona treba izgledati upečatljivo i privlačno, ali ujedno i decentno. Vaša reklama, bez obzira bila ona reklamni stup ili standardna reklama, biti će simbol vaše trgovine, salona, obrta, poduzeća, ureda ili bilo koje druge djelatnosti a vaši klijenti će ju uvijek prepoznavati i povezivati s vama.

Feniks Digital svjetleće reklame izrađene su od certificiranih dijelova visoke kvalitete, isključivo EU proizvođača. Okvir svjetlećih reklama izrađen je od eloksiranog aluminija, unutrašnjost je visokokvalitetna LED rasvjeta, a lice od plexiglassa oslikano je translucentnim folijama otpornim na vanjske utjecaje. Zbog visoke kvalitete izrade, materijala i montaže, naše reklame možete koristiti vani (outdoor) ili unutra (indoor).

Uz standardne reklame u ponudi imamo i popularne reklamne stupove koje obično nazivaju totemima – riječ je o samostojećim, pretežno obostranim, svjetlećim reklamama koje promoviraju naziv i djelatnost / proizvode oglašivača. Totemi mogu biti svjetleći ili nesvjetleći, pravokutnog ili zaobljenog oblika, te izrađeni od alubond ili pleksiglass materijala.

3D slova u natpisu, dekoraciji ili reklami izvrstan su način da se istaknete i privučete pažnju. Kako su 3D slova izbočena, ona su vrlo uočljiva i istaknuta te osiguravaju kvalitetnu i zanimljivu reklamu i prezentaciju.

3D slova izrađujemo od stiropora, forexa i pleksiglasa vrhunske kvalitete i čvrstoće što osigurava trajanje proizvoda.

Reklame, totemi i 3D slova pravi su način da se istaknete – kontaktirajte nas za dodatne informacije i upite, recite nam kakvu reklamu, totem ili 3D slova želite, a mi ćemo vas savjetovati za najbolja rješenja i dizajnirati najbolji proizvod za vas.

Poštivanje rokova

dizajniramo, dostavljamo i montiramo u dogovorenom roku

Kvalitetna usluga

kvalitetni strojevi i materijali za vrhunsku kvalitetu

Pristupačne cijene

naše cijene su pristupačne a rokovi plaćanja po dogovoru

Zaštita okoliša

naši ekološki prihvatljivi strojevi štite prirodu i okoliš

Shopping Cart