O nama

više od 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji

Tražite povoljne cijene uz kvalitetnu uslugu?

Feniks Digital je mlada tvrtka koja okuplja entuzijaste i profesionalce s više od 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji.

Svaka ozbiljna tvrtka, bila ona mala i velika, danas treba reklamu. Vizualni identitet vaše tvrtke razlikuje ju od poslovne konkurencije i čini ju prepoznatljivom.

Naš cilj je poboljšati ponudu reklamne industrije i omogućiti vam da kreirate reklame i promotivne materijale koji će vas izdvojiti i učiniti posebnima, a uz fleksibilnu i financijski prihvatljivu ponudu.

Vrlo smo ponosni što su naši djelatnici sa svojom visokom razinom profesionalnosti i kvalitetnim radom i rezultatima uspjeli zadobiti i zadržati povjerenje brojnih tvrtki na području Republike Hrvatske te što sada rade s nama.

Zaštita okoliša i ekologija

Mi vodimo računa o zaštiti okoliša i ekologiji - naš pogon temelji se isključivo na strojevima koji su ekološki prihvatljivi za EU, što je danas u Hrvatskoj još uvijek rijetkost. Svi naši strojevi i potrošni materijal imaju ISO 9001 certifikat.

Top usluga

Koristimo najmodernije strojeve, isporučujemo i montiramo naručeno u predviđenom roku, bez obzira na lokaciju

Zadovoljan klijent

Naš cilj je zadovoljan klijent i dugoročna suradnja, a to nastojimo postići kvalitetnim dogovorom i razumijevanjem vaših želja i potreba, pripremom i izradom naručenih reklamnih i promotivnih materijala.

Konkurentne cijene

Naša usluga ima prihvatljive cijene proizvoda i usluga koje nudimo, te načine i rokove plaćanja po dogovoru.

Zatražite najbolju ponudu za vaš dizajn

Top proizvod po narudžbi - od jumbo plakata do reklamnih materijala

Javite nam se i recite kakav reklamu ili promotivni materijal želite za marketing vaših proizvoda i usluga – pripremit ćemo ponudu s kojom ćete garantirano biti zadovoljni.

Montažu reklamnih i promotivnih proizvoda (plakata i sl.), oslikavanje poslovnih objekata i slične usluge vršimo na vašoj lokaciji širom Hrvatske.

Feniks Digital poštuje i provodi sve smjernice u cilju smanjenja širenja koronavirusa (COVID-19), a u ponudi prozvoda imamo i zaštitne plexiglass pregrade te vizire. S nama ste sigurni!

Poštivanje rokova

dizajniramo, dostavljamo i montiramo u dogovorenom roku

Kvalitetna usluga

kvalitetni strojevi i materijali za vrhunsku kvalitetu

Pristupačne cijene

naše cijene su pristupačne a rokovi plaćanja po dogovoru

Zaštita okoliša

naši ekološki prihvatljivi strojevi štite prirodu i okoliš

Shopping Cart