Feniks Digital - Zagreb, Hrvatska

Feniks Digital - Tko smo mi

Feniks Digital je mlada tvrtka koja okuplja entuzijaste i profesionalce s više od 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji.

Svaka ozbiljna tvrtka, bila ona mala i velika, danas treba reklamu. Vizualni identitet vaše tvrtke razlikuje ju od poslovne konkurencije i čini ju prepoznatljivom.

Naš cilj je poboljšati ponudu reklamne industrije i omogućiti vam da kreirate reklame i promotivne materijale koji će vas izdvojiti i učiniti posebnima, a uz fleksibilnu i financijski prihvatljivu ponudu.

Vrlo smo ponosni što su naši djelatnici sa svojom visokom razinom profesionalnosti i kvalitetnim radom i rezultatima uspjeli zadobiti i zadržati povjerenje brojnih tvrtki na području Republike Hrvatske te što sada rade s nama.

Mi vodimo računa o zaštiti okoliša i ekologiji - naš pogon temelji se isključivo na strojevima koji su ekološki prihvatljivi za EU, što je danas u Hrvatskoj još uvijek rijetkost. Svi naši strojevi i potrošni materijal imaju ISO 9001 certifikat.

Što je naš cilj?

Naš cilj je zadovoljan klijent i dugoročna suradnja, a to nastojimo postići kvalitetnim dogovorom i razumijevanjem vaših želja i potreba, pripremom i izradom naručenih reklamnih i promotivnih materijala korištenjem najmodernijih strojeva, brzim rokom isporuke i montažom u predviđenom roku, te prihvatljivim cijenama proizvoda i usluga koje nudimo.

Tražite povoljne cijene uz kvalitetnu uslugu? Mi garantiramo najkvalitetniji proizvod i najpovoljnije cijene na tržištu - kontaktirajte nas za dodatne informacije i upite.

 

Kvalitetna usluga

Kvalitetna usluga

kvalitetni strojevi i materijali za vrhunsku kvalitetu

Poštivanje rokova

Poštivanje rokova

vaš proizvod uvijek dostavljamo u dogovorenom roku

Poštivanje ekologije

Zaštita okoliša

ekološki prihvatljivi strojevi štite prirodu i okoliš

Pristupačne cijene

Pristupačne cijene

naše cijene su pristupačne a rokovi plaćanja po dogovoru